♻️ Buurtbijdrages MPI De Steiger – Dat we trots zijn op onze deelnemende teams is geen geheim. Dat we wekelijks trotser worden, moeten we toch nog eens extra benadrukken. Net als onze andere teams, toonde de leerlingen van MPI De Steiger de laatste weken hun gouden harten.

Het team van MPI De Steiger zette zich de afgelopen weken maar liefst twee keer in om hun buurt netjes te houden. Beide waardevolle buurtbijdrages die zeer veel impact hebben op de leefwereld rondom hen. Zo zie je maar, afval ruimen is niet saai wanneer je dit samen als een team kan doen. Hier lees je hoe de spelers hun woensdagen hebben ervaren én wat ze naast plandelen nog allemaal hebben gedaan.

“Met team De Steiger (MPI-Westhoek) zetten we ons op regelmatige basis in om onze buurt netjes te houden. Zowel ons eigen domein, de omringende straten, pleinen, onze prachtige duinen, het mooie strand van Koksijde…  Geen stukje afval is veilig voor onze afvalprikkers! De kinderen zelf zijn zeer enthousiast en ze nemen hier zelf het initiatief voor. Ook voor ons is dit zeer waardevol en het prikkelt voortdurend onze creativiteit. We combineren dit met strandspelen, leuke wandelingen en toffe (water)spelletjes; wat nog meer onze teamspirit versterkt!”

📸 Afval gaan ruimen is hip en trendy! Spread the word: